Fönsterputs – kvartalsabonnemang

God Service inför nu en ny tjänst för fönsterputs utomhus.

Så här fungerar det

Du som bor i villa, radhus eller liknande bokar ett abonnemang med God Service. Våra professionella fönsterputsare kommer 4 gånger om året och putsar dina fönster på utsidan. Putsningen genomförs under 4 överenskomna veckor. Du behöver givetvis inte vara hemma när vi kommer. I arbetet ingår alltid rengöring av fönsterkarmar och bleck. Vid bokning erbjuds du ett abonnemangspris som innebär 4 putsningar/år enligt ovan.

Du kan även välja att boka fönsterputs vid enstaka tillfällen och detta gäller givetvis alla typer av boende (hus eller lägenhet). Du bestämmer själv vad du vill ha putsat, 1 sida, 2 sidor eller 4 sidor. Vi bokar tid med dig om vi behöver komma in i bostaden.

I båda tjänsterna (abonnemang eller enstaka tillfällen) beror pris och tidsåtgång på hur ditt boende ser ut. Finns det spröjsade fönster? Svåråtkomliga fönster? Är det undanplockat i fönsterkarmar? Eller andra saker som kan påverka.

Kontakta vårt kontor via e-post info@godservice.se eller telefon 040 – 26 66 00 så får du mer information och en offert.

Erbjudande!

Boka ett abonnemangskontrakt (4 fönsterputsningar enligt ovan) senast den 30 november 2015 och du får gratis putsat dina fönster på insidan. Putsen på insidan sker senast den 31 december 2015.

Skärmavbild 2015-11-03 kl. 11.51.34

Dela
Tweeta
Maila
Google+