Hemsida, trädgårdstips & semestertider

Hej käre kund,
På grund av att vi gjort uppdateringar i våra system har det tagit en stund sedan vi skickade ut ett nyhetsbrev. Men nu är vi på banan igen!

Ny hemsida
Efter 5 år kände vi att det var dags att uppdatera vår hemsida till ett lite modernare utseende. Vi ville behålla enkelheten men uppdatera innehållet något. Vi kommer ständigt göra uppdateringar och förbättringar så kika in lite då och då.

Semestertider

Nu närmar det sig semestertider och det betyder i många fall att det kommer hem en annan servicekonsult än er ordinarie. Vi meddelar givetvis er vid förändringar. OBS! Viktigt att tänka på är att man måste avboka städtider med minst 15 dagars framförhållning för att undvika debitering.

 

Trädgårdstips

Junitips från vår Trädgårdsmästare!

– Plantera ut frösådder.
– Plantera i balkonglådor och krukor.
– Plantera ut nya växter, perenner, buskar och träd.
– Klipp gräs och rensa ogräs.
– Ge stöd åt höga perenner.

Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp i  er trädgård!

2 extra timmar att disponera fritt på våra tjänster?

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund alltid två extra timmar att disponera fritt utöver ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund. Just nu pågår även en sommarkampanj där alla nya kunder även får ett superfint bäddset.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn så lägger vi in era 2 extra timmar i er timbank. Vi kontaktar givetvis er när ni kan börja använda dem.

TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR PERSONALEN PÅ GOD SERVICE!

Dela
Tweeta
Maila
Google+