Sommarbemanning, personalrekrytering & kvalitetssäkring.

Ny duktig personal sökes!
I takt med att vi växer behöver vi också ny duktig personal. Vi är väldigt måna om vem vi anställer då vi jobbar för 100% kundnöjdhet. Känner ni någon som är ansvarsfull, serviceinriktad och flexibel så be dem höra av sig till oss på telefon eller via vår hemsida. Vi söker främst städpersonal och våra krav är körkort och att man är klanderfri i belastningsregistret. Sök jobb här!

Sommarbemanning & Avbokning

Vi håller öppet under hela sommaren även om vi under någon vecka inte har full bemanning på kontoret. Vi ber er att ha lite överseende att det kan ta lite längre tid innan vi svarar på mail och på telefon. OBS! Vi påminner igen om att det är viktigt att tänka på att man måste avboka städtider med minst 15 dagars framförhållning för att undvika debitering.

Trädgårdstips från vår trädgårdsmästare Nils!

– Vattna krukor och köksland.
– Ge extra näring i krukor samt vattna.
– Börja beskär häcken.
– Om du kan vattna gräsmattan så gör det rikligt (25-30mm).

Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp i er trädgård!

Hjälp oss att bli bäst på marknaden!

God Service satsar på kvalité – på riktigt! Vi anser att en hemstädning är en färskvara och som kund skall man alltid känna sig nöjd när vi utfört en service! För att säkerställa vår fina kundnöjdhet använder vi ett smart system som vi kallar “Tyck till”. Genom detta system tycker våra kunder till om sin hemstädning – samma dag!

Om ni inte får ett “Tyck till”-mail efter att vi gjort service hos er så hör av er till oss så lägger vi till er för detta utskick. Maila oss på info@godservice.se

2 extra timmar att disponera fritt på våra tjänster?

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund alltid två extra timmar att disponera fritt utöver ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund. Just nu pågår även en sommarkampanj där alla nya kunder även får ett superfint bäddset.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn så lägger vi in era 2 extra timmar i er timbank. Vi kontaktar givetvis er när ni kan börja använda dem.

Till kampanjen!

TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR PERSONALEN PÅ GOD SERVICE!

Dela
Tweeta
Maila
Google+