Sommar med God Service

Transparens, Björka Service, Trädgårdstips etc…

Sommarinfo från God Service!

Vi fick för någon månad sedan en förfrågan om ett möjligt övertagande av kunder och personal från ett upphörande städbolag (Björka Service). Då vi hade många gemensamma nämnare beslöt vi på God Service att hjälpa till. Vi är glada och tacksamma att övergången gått smidigt och vill samtidigt passa på att hälsa både personal och nya kunder varmt välkomna till God Service!

Vår trädgårdsmaestro Nils trädgårdstipsar inför augusti!

– Ta bort vissna blommor och blad på sommarblommorna.
– Nya planteringar är perfekta i augusti när luften är fuktmättad. Plantorna hinner då rota sig ordentligt innan vinter.
– Ska du så gräsmatta är augusti/september bästa tiden.
– Sensommaren är perfekt tid att beskära träd och buskar.
– Under JAS perioden (som står för juli, augusti, september) kan äpple och päron men också stenfrukter som persika, aprikos, körsbär, och plommonträd beskäras. Dock inte med samma hårda beskärning som äppleträd.
Vi finns givetvis till ert förfogande om ni behöver hjälp i er trädgård!
Klicka här för att bli kontaktad av vår trädgårdsmästare.

Sommarbemanning & Avbokning

Vi håller öppet under hela sommaren även om vi under någon vecka inte har full bemanning på kontoret. Vi ber er att ha lite överseende att det kan ta lite längre tid innan vi svarar på mail och på telefon.
OBS! Vi påminner igen om att det är viktigt att tänka på att man måste avboka städtider med minst 15 dagars framförhållning för att undvika debitering.

Sveriges mest transparenta serviceföretag?

På God Service tror vi på transparens. På vår hemsida kan man följa hur våra kunder upplever oss 6 månader tillbaka. Informationen uppdateras dagligen från resultaten av vårt uppföljningsmail “Tyck till” som går ut till alla våra kunder kl 18.30 de dagar vi utfört en service. Klicka på bilden för att förstå hur vi jobbar.

2 extra timmar att disponera fritt på våra tjänster?

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund alltid två extra timmar att disponera fritt utöver ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund. Just nu pågår även en sommarkampanj där alla nya kunder även får ett superfint bäddset.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn så lägger vi in era 2 extra timmar i er timbank. Vi kontaktar givetvis er när ni kan börja använda dem.

VI ÖNSKAR ER EN FORTSATT SKÖN SOMMAR!
Dela
Tweeta
Maila
Google+