Nya RUT-tjänster från och med 1/8-2016

RUT – TJÄNSTER
Den senaste veckan har media rapporterat en hel del om nya RUT-tjänster och allmänt vad som gäller för RUT-avdrag.
Reglerna för RUT-avdrag som gäller sedan årsskiftet är ett maxbelopp på 25.000:- kr per person. Har du fyllt 65 år är avdraget 50.000:- kr. Observera att alla som är skrivna på samma adress är berättigade till RUT-avdrag. Kravet är givetvis att varje person betalar skatt för minst samma belopp som avdraget.
För de flesta av våra kunder är maxbeloppet inget hinder för att få tillgodosett sina behov av våra tjänster. Vi rekommenderar dock alla kunder att hålla koll på hur mycket RUT-avdrag man utnyttjar, framförallt om man köper RUT och ROT tjänster även från andra bolag.

NYA TJÄNSTER FÖR RUTAVDRAG – GOD SERVICE (Trädgård)
Från den 1 augusti utökas ett flertal tjänster inom RUT för trädgård.
Trädgårdstjänster som ger rätt till rutavdrag utökas med beskärning och fällning av träd och buskar, slyröjning, stubbfräsning, vedkapning, återställande av mark, samt arbeten för att kompostera och ställa i ordning trädgårdsavfall inför bortforsling. Tjänsterna ska utföras på eller i trädgården i nära anslutning till bostaden.
Exempel på trädgårdstjänster som inte ger rätt till rutavdrag är bortforsling av trädgårdsavfall, nyplantering, trädgårdsrådgivning samt kostnader för maskiner.
Vid frågor eller beställningar om RUT-tjänster ring 040 – 26 66 00.
Mvh
Personalen på God Service

Dela
Tweeta
Maila
Google+