Helt plötsligt september!

Hej på er,
Då är vi inne i september och sommaren går mot sitt slut. Vi hoppas att ni fått njuta och slappna av ordentligt. Hos oss börjar det rulla på som vanligt efter semestrar och uppehåll. Vi söker alltid ny och duktig personal, främst inom städ, så vet ni någon som kan tänkas jobba hos oss är de välkomna att skicka ett CV till jobb@godservice.se eller via https://godservice.se/sok-jobb/.  Man måste givetvis vara klanderfri i belastningsregistret och ha körkort. Tack på förhand!
God Service till HSB Malmö
Sedan den 24:e Augusti har God Service ett samarbetsavtal med HSB Malmö och alla dess 247 st föreningar.  Vi är extra stolta då vi kommer att vara den enda rekommenderade leverantören inom hushållsnära tjänster till alla som är medlemmar inom HSB-Malmö. Medlemsförmånen innebär rabatterade priser på alla våra tjänster mot uppvisande av HSB´s medlemskort. Dela gärna denna informationen till vänner och bekanta som kan tänkas bo i HSB´s hyresrätter eller bostadsrätter.
Teckna ett kostnadsfritt samarbetsavtal och spara pengar!

Samarbetsavtal
Vi påminner om möjligheten att teckna samarbetsavtal mellan God Service och företag/föreningar. Jobbar du på eller äger ett företag där minst 3 anställda är intresserade av köpa våra tjänster kan företaget teckna ett samarbetsavtal med oss. Är du medlem eller sitter i styrelsen i en förening där det kan finnas intresse av bättre priser på våra tjänster finns det också möjlighet till ett samarbetsavtal. Rabatterna ligger på mellan 10-20% beroende på tjänst och frekvens. Läs mer och kontakta oss genom denna länk.

Vår trädgårdsmaestro Nils trädgårdstipsar inför september!
– Dela perenner som växt sig stora.
– Plantera vårlök.
– Höj klipphöjden på gräsklipparen lite nu när säsongen går mot sitt slut.

Viktigt att tänka på!
I och med att staten ändrade RUT-reglerna från och med 1/1-2016 vill vi uppmärksamma er att se över ert RUT-avdrag ifall ni köper andra RUT- eller ROT-tjänster. Förra året hade man möjlighet att göra avdrag på 50.000kr per person och år. Från och med detta året har man alltså 25.000kr per person och år. Ni kan enkelt logga in med ert bankID på Skatteverket och följa era RUT-avdrag. Skulle ni behöva skriva över kontraktet hos God Service till er make, maka eller sambo så hjälper vi givetvis till med detta. Skicka ett mail till ekonomi@godservice.se så hjälper vi till.
2 extra timmar att disponera fritt på våra tjänster?
Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

Rekommendation
För att visa vår tacksamhet får ni som kund alltid två extra timmar att disponera fritt utöver ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund. Just nu pågår även en sommarkampanj där alla nya kunder även får ett superfint bäddset.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn så lägger vi in era 2 extra timmar i er timbank. Vi kontaktar givetvis er när ni kan börja använda dem.

Dela
Tweeta
Maila
Google+