En julgran med omtanke, nytt samarbete och ljus.

Hej på er kära kunder,
Hoppas allt är fint och att julstämningen börjat infalla något. Här på kontoret är vi i full färd med att få klart alla semesterscheman. Vi tackar än en gång alla ni som meddelat oss era avbokningar i god tid. Det underlättar väldigt mycket för våra fantastiska arbetsledare och servicekonsulter.
Om ni glömt att boka av er hemstädning under jul- och nyårsperioderna så har ni någon vecka till att göra det. Skicka ett mail till info@godservice.se eller ring oss på 040-26 66 00. Tack på förhand!

God Service & Erik Olsson

Vi vill med glädje presentera ett nytt samarbete mellan God Service och Erik Olssons Fastighetsförmedling. Tillsammans har vi flera synergier och vi kommer framgent ha ett ömsesidigt samarbete där bägge parters kunder får ta del av bra erbjudanden och tjänster. Erik Olsson Fastighetsförmedling har sedan 1997 etablerat sig till en av landets bästa mäklarfirmor där inte bara kunderna får bäst betalt, utan även jobbar likt God Service för 100% kundnöjdhet.
Som kund hos God Service har ni 10% rabatt på mäklararvodet ifall ni någon dag står i kast med att sälja er bostad. För en kostnadsfri värdering av er bostad eller mer info kan ni kontakta er kontaktperson Sophie Henfeld här.

Samarbeten – God Service

Vi vill passa på att tacka HSB Brf Jämlikheten för att God Service har fått möjlighet att komma och presentera våra tjänster för er.
Är ni medlem i någon förening eller anställd på något företag där flera personer kan tänkas vara intresserade av våra tjänster – till bättre priser? Då åker vi gärna ut och informerar på plats vilka vi är och hur vi jobbar. Givetvis kostnadsfritt.

En julgran med omtanke

Tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedling bjuder vi in alla God Service kunder till att köpa en julgran med omtanke. Julgranarna är fina kungsgranar och kostar 300kr styck. Omtanken betyder att för varje såld gran skänks det 100kr till Stadsmissionen, en organisation som God Service också stöttar. För att läsa mer och hur man bokar en gran kan man klicka på granen eller följa denna länk.

Vill ni väcka liv i er trädgård?

Till våren kommer God Service erbjuda alla våra kunder möjligheten att belysa upp era trädgårdar, uppfarter och husfasader. Belysningen är av senaste LED teknik, den bästa kvalitén och med goda garanti tider. Vi kommer att meddela mer om denna tjänst lite längre fram och kommer då också ta emot intresseanmälningar.

Några decembertips från vår trädgårdsmästare Nils

– Skydda växterna från gnagare, högt staket mot rådjur, gnag-skydd på unga träd
– Vila sedan från trädgården och njut av julen!
Dela
Tweeta
Maila
Google+