Nyhetsbrev februari

Vi skulle vilja inleda detta nyhetsbrev med att tacka alla kunder för ert tålamod i december och januari månad. Dessa månader har varit några av de mest ansträngda sedan vi startade 2009 och det har i perioder varit alltför långa svarstider både för er som mailat och för er som ringt in. Anledningen till detta har varit mycket sjukdomar bland våra servicekonsulter och bland vår kontorspersonal. Vi beklagar detta!
Vi har omorganiserat och stärker nu upp 2017 både på kontoret och bland servicekonsulter.

Trädgården i februari – Nils tipsar

– Trampa inte sönder gräset, det är ömtåligt på vintern.
– Skydda nya träd från rådjur och andra gnagare.
– Planera vårens projekt.
– Beskär äppleträd och päron träd.Funderar ni på att få lite avlastning i trädgården kan det vara fint att veta att vi alltid åker ut till er, tittar på vad ni vill få gjort och lämnar en offert som ni får fundera på i lugn och ro.

Samarbeten – rabatt till God Service kunder

Vi vill passa på att tacka Erik Olsson fastighetsförmedling för att God Service har fått möjlighet att komma och presentera våra tjänster för era mäklare.

Vi skulle samtidigt vilja passa på att gratulera Erik Olsson och deras mäklare för att de för 9:e året i rad sett till att deras kunder fått bäst betalt i kvadrat enligt ett oberoende undersökningsföretag (UC).

Citat:
“De senaste nio åren har de som har sålt sin bostad med oss fått bättre betalt än de som har sålt genom andra mäklarbyråer. Bäst betalt, faktiskt. 2016 fick våra kunder 7,9% mer än genomsnittpriset. Varför nöja sig med mindre?” Läs mer här.

Som kund hos God Service har ni alltid 15% rabatt på mäklararvodet om ni står i kast att sälja er bostad.

Kontakta Sophie för mer info

2 extra timmar att disponera fritt på våra tjänster?

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund alltid två extra timmar att disponera fritt utöver ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn så lägger vi in era 2 extra timmar i er timbank. Vi kontaktar givetvis er när ni kan börja använda dem.

Dela
Tweeta
Maila
Google+