Nyhetsbrev – mars

Erbjudande till dig som är kund hos God Service

På God Service strävar vi alltid efter att kunna erbjuda våra kunder lite extra. Vi jobbar därför kontinuerligt med att knyta till oss sunda samarbeten inom hem och trädgård som kan medföra ett mervärde till dig som är kund eller för de som funderar på att bli kund hos oss. Nedan finns några exempel.

Erik Olsson Fastighetsförmedling – 15% på arvodet.
Optimal Måleri – 10% på arbetskostnaden av måleritjänster.
Style by Carola – 10% på arbetskostnaden av inredningstjänster.
Flyttmäster – 10% på arbetskostnaden av flyttjänster.
(Uppge ert namn och kundnummer hos God Service vid kontakt för att ta del av dessa rabatter)

Avbokningar  (uppdatering)

Vi har lyssnat extra på er, våra kunder och kommer nu att justera våra avbokningsregler för att tillmötesgå er på bästa möjliga sätt. Vi hoppas med detta nyhetsbrev kunna förklara varför vi behöver ha avbokningsregler och hur de nu fungerar.

På God Service delar vi ut scheman till våra servicekonsulter veckovis, med 1 veckas framförhållning. Om en städning blir avbokad måste vi fortfarande betala full lön till våra servicekonsulter, vilket gör att vi behöver ta ut en avbokningskostnad. Alternativet skulle vara att höja priserna generellt för att hantera denna typen av kostnader (vilket vi tycker är både orättvist och en sämre lösning för alla).

1. För att undvika debitering helt så måste man avboka minst 10 dagar före planerad städ tid.
2. Bokar man av inom 10 dagar före planerad städ tid blir man debiterad 50% av den totala planerade städkostnaden. (Gäller även vid sjukdom)

(Sedan den 1:e mars 2017 hanterar vi endast avbokningar via e-post eller per telefon via växeln. Vi kommer alltså inte längre hantera avbokningar via SMS. Avbokningar via e-post vill vi att ni skickar till info@godservice.se och skall innehålla “Avbokning” i ämnesfältet)

Pigga pensionärer sökes som extra personal

Är det så att ni känner någon pensionär som vill jobba extra på God Service? De bestämmer såklart själva hur mycket de vill jobba. Be dem skicka ett mail till jobb@godservice.se eller ringa till 040-26 66 00 så berättar vi mer.

Trädgården i februari – Nils tipsar

– Plantera penséer.
– Beskär buskar, häckar och träd. Låt bli blommade träd och buskar annars blir det ingen blomning till våren.
– Vårstäda gräsmattan, kalka gärna ovanpå den sista snön. Räfsa bort fjolårslöv, kvistar och annat skräp.Funderar ni på att få lite avlastning i trädgården kan det vara fint att veta att vi alltid åker ut kostnadsfritt till er, tittar på vad ni vill få gjort och lämnar en offert som ni får fundera på i lugn och ro.
Ja tack, det hade varit fint med lite hjälp i trädgården

Vill ni väcka liv i er trädgård?

Klicka här för mer information

Seniormässan 9-11 maj

Den 9-11 maj kommer God Service tillsammans med Erik Olsson fastighetsförmedling ha en monter på Seniormässan. Vi kommer att ha några trevliga mässerbjudanden och en gemensam tävling med fina priser. Besök oss gärna!
Mer information om mässan

Fotbollserbjudande

Som ni förmodligen läst tidigare får du som kund på God Service 15 % rabatt på arvodet när du tecknar ett förmedlingsuppdrag med Erik Olsson innan 31 maj. Du får även en biljett till matchen Malmö FF–Örebro 1 maj när du möter en av deras mäklare för att diskutera hur du kan få bäst betalt för din bostad.

De 20 första som tecknar ett förmedlingsuppdrag via oss får även ett säsongskort*

*Erbjudandet pågår mellan den 6/3–3/4 2017 och gäller hos Erik Olsson Skåne.
Maila dem på mff@erikolsson.se eller ring 040-600 05 00.

2 extra timmar att disponera fritt på våra tjänster?

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund alltid två extra timmar att disponera fritt utöver ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn så lägger vi in era 2 extra timmar i er timbank. Vi kontaktar givetvis er när ni kan börja använda dem.

Dela
Tweeta
Maila
Google+