Nyhetsbrev maj

Mervärde som kund hos God Service

På God Service strävar vi alltid efter att kunna erbjuda våra kunder lite extra. Vi jobbar därför kontinuerligt med att knyta till oss sunda samarbeten som kan medföra ett mervärde till dig som är kund eller för de som funderar på att bli kund hos oss. Nedan finns några exempel.

Rabatterade priser:
Svenska Alarm –  Ingen installationskostnad vid köp av hemlarm (värde 2250kr).
Primetex – 10% på möbelrenovering. Ge dina möbler nytt liv.
Erik Olsson Fastighetsförmedling – 15% på arvodet.
Optimal Måleri – 10% på arbetskostnaden av måleritjänster.
Style by Carola – 10% på arbetskostnaden av inredningstjänster.
Flyttmäster – 10% på arbetskostnaden av flyttjänster.
(Uppge ert namn och kundnummer hos God Service vid kontakt med respektive företag för att ta del av dessa rabatter)

Avbokningar inför sommaren

Tänk på att höra av er i god tid ifall ni vill boka av städningar under semestrarna. Skicka ett mejl till info@godservice.se med vilka veckor eller dagar ni önskar boka av.

Vikarier sökes – gärna seniorer

Vi söker dig som är pigg och glad senior som vill göra vardagen trevligare för våra kunder och samtidigt tjäna extra pengar. Våra tjänster är mycket efterfrågade och det finns ett stort intresse av att få hjälp ifrån lokala och erfarna seniorer.
Läs mer om att vara vikarie på God Service här!

Trädgården i maj – Nils tipsar

– Så tidiga grönsaker. Sätt potatis. Beskär rosorna. Rensa ogräs.
– Vattna nyplanterat om det är torrt.
– Ge näring till växterna, buskar, träd och häckar.
– Börja klippa gräsmattan, ofta och lagom högt 3-4 centimeter, ge näring.
– Ohyran kommer nu, ibland kan det räcka med en kraftig vattenstråle eller såpvatten.

Funderar ni på att få lite avlastning i trädgården kan det vara fint att veta att vi alltid åker ut kostnadsfritt till er, tittar på vad ni vill få gjort och lämnar en offert som ni får fundera på i lugn och ro.

Ja tack, det hade varit fint med lite hjälp i trädgården

Kundundersökningen

Det var många av er som medverkade i den kundundersökning vi gjorde förra månaden. Svaren betyder mycket för oss då vi alltid strävar efter att förbättra oss ute hos våra kunder såväl som på kontoret. Vi lyfter på hatten och tackar för ert medverkande.

Seniormässan

Stort tack alla ni kunder som besökte oss på Seniormässan! Och tack till vår partner Erik Olsson Fastighetsförmedling Skåne för gott samarbete och delad monterplats. Det var en lyckad mässa med stort intresse för våra olika tjänster.

2 extra timmar att disponera fritt på våra tjänster?

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund alltid två extra timmar att disponera fritt utöver ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn så lägger vi in era 2 extra timmar i er timbank. Vi kontaktar givetvis er när ni kan börja använda dem.

Dela
Tweeta
Maila
Google+