Nyhetsbrev – Augusti

E-lådcyklar till God Service

För att kunna möta framtiden på bästa möjliga sätt kommer vi nu skaffa elektriska lådcyklar till delar av vår personal. Beslutet är taget dels ur en miljösynpunkt men också då vi har möjlighet att anställa fler duktiga personer som inte har körkort. Vi kommer initialt börja med att använda dessa cyklar i Malmö.

E-faktura på gång

Vi började innan sommaren arbetet med att kunna erbjuda e-faktura till våra kunder. Systemet börjar komma på plats och förväntas vara klart i oktober månad. Vi kommer gå ut med hur man anmäler sig och all nödvändig information inom kort.

Ny arbetsledare och ny städpersonal sökes

Vi behöver nu stärka upp ytterligare med en erfaren arbetsledare. Har ni tips på någon duktig person som ni tror är lämplig för denna tjänst så är vi tacksamma för alla rekommendationer. Vi söker också alltid ny duktig städpersonal. Heltid, halvtid och vikarier. Mer om våra tjänster på denna länk.

Trädgården i augusti och september

Augusti:
– Ta bort vissna blommor och blad på sommarblommorna.
– Nya planteringar är perfekta i augusti när luften är fuktmättad. Plantorna hinner då rota sig ordentligt innan vinter.
– Ska du så gräsmatta är augusti/september bästa tiden.
– Sensommaren är perfekt tid att beskära träd och buskar.
– Under JAS perioden  (som står för juli, augusti, september) kan äpple och päron men också stenfrukter som persika, aprikos, körsbär, och plommon beskäras, dock inte samma hårda beskärning som äppleträd.

September:
– Dela perenner som växt sig stora.
– Plantera vårlök.
– Höj klipphöjden på gräsklipparen lite nu när säsongen går mot sitt slut.

Funderar ni på att få lite avlastning i trädgården kan det vara fint att veta att vi alltid åker ut kostnadsfritt till er, tittar på vad ni vill få gjort och lämnar en offert som ni får fundera på i lugn och ro.

Ja tack, det hade varit fint med lite hjälp i trädgården

Månadens tips

Fräscha upp lukten i favoritskorna eller i träningsväskan med några tepåsar. Funkar galant!

Rekommendera oss

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund 2 extra timmar att disponera fritt utöver er ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn när de kontaktar oss. Vi lägger in era 2 extra timmar i er timbank vid kontraktsskrivning. Timmarna kan sedan användas på alla våra tjänster.

På God Service strävar vi alltid efter att kunna erbjuda våra kunder lite extra. Vi jobbar därför kontinuerligt med att knyta till oss sunda samarbeten som kan medföra ett mervärde till dig som är kund eller för de som funderar på att bli kund hos oss. Nedan finns några exempel.

Svenska Alarm –  Ingen installationskostnad vid köp av hemlarm (värde 2250kr).
Primetex – 10% på möbelrenovering. Ge dina möbler nytt liv.
Erik Olsson Fastighetsförmedling – 15% på mäklararvodet.
Optimal Måleri – 10% på arbetskostnaden av måleritjänster.
Style by Carola – 10% på arbetskostnaden av inredningstjänster.
Flyttmäster – 10% på arbetskostnaden av flyttjänster.
(Uppge ert namn och kundnummer hos God Service vid kontakt med respektive företag för att ta del av dessa rabatter)

Seniora vikarier sökes

Vi söker seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder och samtidigt tjäna extra pengar. Våra tjänster är mycket efterfrågade och det finns ett stort intresse av att få hjälp ifrån lokala och erfarna seniorer.
Läs mer om att vara vikarie på God Service här!

Kontakt vid avbokningar – viktigt!

När ni bokar av en hemstädning vill vi gärna att ni ringer 040-26 66 00 eller att ni skickar ett mejl till info@godservice.se . Viktigt är att ni skriver “Avbokning” i ämnesfältet. Det går alltså inte att avboka på sms eller att man mejlar sin arbetsledare längre.
Tack på förhand!
Dela
Tweeta
Maila
Google+