Nyhetsbrev – Oktober

Hej på er!

Hoppas ni har det bra i höstens regn, sol och färger.
Hos oss på God Service sker det mycket. Vi har blivit några fler servicekonsulter och även fått administrativt tillskott på kontoret. Våra El-lådcyklar börjar bli klara och vi har börjat planera för en effektivare framtid – på olika plan.

Ny arbetsledare

För att bibehålla en god service i takt med att vi växer har vi nu anställt en duktig och erfaren arbetsledare till på vårt kontor. Välkommen Maria! 🙂

Avbokning för julen

Tiden går fort och nu börjar det snart bli dags för oss att planera inför julledigheter. Vi vill därför uppmärksamma alla våra kunder att gärna höra av sig i god tid till oss om det är så att vill boka av er hemstädning under jul- och nyårsperioderna. Skicka ett mail till info@godservice.se med “Avbokning” som ämne eller ring oss på 040-26 66 00. Tack på förhand!

E-faktura nu klart

För er som önskar e-faktura från God Service kan nu beställa det via er internetbank.

Trädgården i oktober och november

Oktober:
– Plocka upp fallfrukten, bl.a. svampsjukdomar trivs i kvarliggande frukten.
– Vattna vintergröna växter inför vintern (om det har varit en torrperiod).

November:
– Klipp gräsmattan för sista gången
– Räfsa bort löv från gräsmattan och lägg dem istället under bärbuskar, prydnadsbuskar eller direkt i rabatten så kommer de att brytas ner och blir till näring i trädgården. Skydda känsliga växter.
– Städa undan krukor, redskap etc. inför vintern

Funderar ni på att få lite avlastning i trädgården kan det vara fint att veta att vi alltid åker ut kostnadsfritt till er, tittar på vad ni vill få gjort och lämnar en offert som ni får fundera på i lugn och ro.

Ja tack, det hade varit fint med lite hjälp i trädgården

Ljus

Skulle ni vilja njuta mer av trädgården även fast mörkret faller på?
God Service kan installera olika ljussystem för olika trädgårdar, altaner och trädäck. Systemet vi använder är ett 12-voltssystem av högsta kvalité. Enkelt att installera, enkelt att justera och även enkelt att bygga på ifall man önskar det.
Läs mer här

Rekommendera oss

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund 2 extra timmar att disponera fritt utöver er ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn när de kontaktar oss. Vi lägger in era 2 extra timmar i er timbank vid kontraktsskrivning. Timmarna kan sedan användas på alla våra tjänster.

Som kund hos God Service har ni rabatter hos följande företag:

Sydsvensk Elteknik – 10% på el-tjänster i hemmet.
Svenska Alarm –  Ingen installationskostnad vid köp av hemlarm (värde 2250kr).
Primetex – 10% på möbelrenovering. Ge dina möbler nytt liv.
Erik Olsson Fastighetsförmedling – 15% på mäklararvodet.
Optimal Måleri – 10% på arbetskostnaden av måleritjänster.
Flyttmäster – 10% på arbetskostnaden av flyttjänster.
(Uppge ert namn och kundnummer hos God Service vid kontakt med respektive företag för att ta del av dessa rabatter)

Seniora vikarier sökes

Vi söker seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder och samtidigt tjäna extra pengar. Våra tjänster är mycket efterfrågade och det finns ett stort intresse av att få hjälp ifrån lokala och erfarna seniorer.
Läs mer om att vara vikarie på God Service här!

Vid avbokningar

När ni bokar av en hemstädning vill vi gärna att ni ringer 040-26 66 00 eller att ni skickar ett mejl till info@godservice.se . Viktigt är att ni skriver “Avbokning” i ämnesfältet. Det går alltså inte att avboka på sms eller att man mejlar sin arbetsledare längre.
Tack på förhand!
Klicka på ikonen och ge oss gärna ett betyg på hur ni upplever oss på vår Facebook sida.
Dela
Tweeta
Maila
Google+