Nyhetsbrev – November

Hej på er alla,
Vi tackar för många svar gällande avbokningar inför juletid. Det underlättar väldigt mycket för vår schemaläggning och för att kunna planera in eventuella semestrar till vår personal.
Om ni glömt att boka av er hemstädning under jul- och nyårsperioderna så går det fortfarande fint att skicka ett mejl till info@godservice.se (skriv gärna “Avbokning” i ämnesfältet) eller ringa oss på 040-26 66 00. Tack på förhand!

Kolla till ert RUT lite då och då

Ni kan enkelt logga in med ert BankID på Skatteverket och följa era RUT-avdrag och den pott ni har kvar.
Skulle ni behöva skriva över kontraktet hos God Service till er make, maka eller sambo så hjälper vi givetvis till med detta. Skicka ett mail till ekonomi@godservice.se så hjälper vi till.

Julgranshuggning

Tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedling bjuder vi in alla God Service kunder i år igen till julgranshuggning den 8-10 samt den 15-17 december. Vi återkommer inom kort med plats och tidpunkt.
Save the dates!

E-faktura klart att beställas via din internetbank

För er som önskar e-faktura från God Service påminner vi igen att man nu kan beställa det via er internetbank. God Service erbjuder nu e-post faktura, e-faktura, autogiro och vanlig postal fakturering.

Trädgården i november/december

November:
– Klipp gräsmattan för sista gången
– Räfsa bort löv från gräsmattan och lägg dem istället under bärbuskar, prydnadsbuskar eller direkt i rabatten så kommer de att brytas ner och blir till näring i trädgården. Skydda känsliga växter.
– Städa undan krukor, redskap etc. inför vinternDecember:
– Skydda växterna från gnagare, högt staket mot rådjur, gnagskydd på unga träd
– Vila från trädgården!

Funderar ni på att få lite avlastning i trädgården kan det vara fint att veta att vi alltid åker ut kostnadsfritt till er, tittar på vad ni vill få gjort och lämnar en offert som ni får fundera på i lugn och ro.

Ja tack, det hade varit fint med lite hjälp i trädgården

Ljus

Skulle ni vilja njuta mer av trädgården även fast mörkret faller på?
God Service kan installera olika ljussystem för olika trädgårdar, altaner och trädäck. Systemet vi använder är ett 12-voltssystem av högsta kvalité. Enkelt att installera, enkelt att justera och även enkelt att bygga på ifall man önskar det.
Mer ljus vore trevligt!

Hur ni upplevde oss i oktober

Ge oss ett litet betyg så blir vi glada 🙂 Tack!

Rekommendera oss

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund 2 extra timmar att disponera fritt utöver er ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn när de kontaktar oss. Vi lägger in era 2 extra timmar i er timbank vid kontraktsskrivning. Timmarna kan sedan användas på alla våra tjänster.

Som kund hos God Service har ni rabatter hos följande företag:

Trygg Support – 10% på IT-tjänster i hemmet.
Sydsvensk Elteknik – 10% på el-tjänster i hemmet.
Svenska Alarm –  Ingen installationskostnad vid köp av hemlarm (värde 2250kr).
Erik Olsson Fastighetsförmedling – 15% på mäklararvodet.
Optimal Måleri – 10% på arbetskostnaden av måleritjänster.
Flyttmäster – 10% på arbetskostnaden av flyttjänster.
(Uppge ert namn och kundnummer hos God Service vid kontakt med respektive företag för att ta del av dessa rabatter)

Vid avbokningar

När ni bokar av en hemstädning vill vi gärna att ni ringer 040-26 66 00 eller att ni skickar ett mejl till info@godservice.se . Viktigt är att ni skriver “Avbokning” i ämnesfältet. Det går alltså inte att avboka på sms eller att man mejlar sin arbetsledare längre.
Tack på förhand!
Följ oss på Facebook
Till vår hemsida
Dela
Tweeta
Maila
Google+