Nyhetsbrev – februari

Hej på er,
Snön kom äntligen, något förskjutet men dock.
Vi har sedan förra nyhetsbrevet skapat några nya samarbeten som vi glada för. Ett av dem är MOVEBYBiKE som är Sveriges grönaste åkeri. Ifall man önskar en miljövänligare flytthjälp inom Malmö kan man ta hjälp av dem. Och genom att man är kund hos God Service får man också bättre priser.
Vi har även stärkt upp samarbeten inom fönsterputs för att hantera ökade förfrågningar. Hör av er till info@godservice.se för att boka en vårputsning.
 

Påskledighet

I slutet av mars är det några röda dagar då påsken infaller under sista veckan. Vissa passar på att resa bort så ifall ni önskar boka av er hemstädning får ni gärna mejla till info@godservice.se.  Skriv som vanligt “Avbokning” i ämnesfältet.
 

100% miljövänlig kontorsstädning

Som vi skrivit om tidigare har vi påbörjat ett omställningsarbete på God Service. I takt med att el-tekniken gått framåt får vi nu en möjlighet att transportera oss med hjälp utav el-lådcyklar till våra kunder.
Vi har börjat med att placera våra cyklar i Malmö som första stad och vi riktar oss först och främst till företagskunder som önskar 100% miljövänligt städning på kontor, i trappor, i butiker samt andra arbetsplatser.
Läs mer här om God Service – Clean City här.
 

E-faktura

Sedan vi införde e-faktura har det varit många anslutit sig till denna tjänst. Har ni missat e-faktura från God Service kan ni givetvis fortfarande beställa det via er internetbank.
 

En liten påminnelse

Det är viktigt att mejla till info@godservice.se vid sjukdom och avbokning då denna mejlen läses av alla arbetsledare. Ifall man SMS:ar och en arbetsledare är sjuk, på semester eller dylikt så finns risken att avbokningen inte når fram. Tack på förhand 🙂
 

Hantverkare i huset?

Ifall ni planerar att ha hantverkare i huset så skulle det vara toppen ifall ni vill meddela oss detta. Detta mest för att vi skall veta ifall det skall vara någon annan i bostaden än det normalt brukar. Prata gärna med er arbetsledare så meddelar denne en servicekonsult. Tack på förhand!
 

Nytt trädäck eller en plantering av häck?

Vi hjälper till med allt från stenläggning och plattsättning till trädäck förutom vår vanliga trädgårdsskötsel. Hör av er till 040-266600 eller lägg ett mejl till info@godservice.se
 

Trädgårdsmästaren tipsar

Februari:
– Skaka av snön från buskarna.
– Beskär äppleträd och päron träd.Mars:
– Plantera penséer.
– Beskär buskar, häckar och träd.
– Låt bli blommade träd och buskar annars blir det ingen blomning till våren.
– Vårstäda gräsmattan, kalka gärna ovanpå den sista snön.
– Räfsa bort fjolårslöv, kvistar och annat skräp.
Till trädgårdsmästaren
 

Rekommendera oss – få 2 extra timmar

Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund 2 extra timmar att disponera fritt utöver er ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn när de kontaktar oss. Vi lägger in era 2 extra timmar i er timbank vid kontraktsskrivning. Timmarna kan sedan användas på alla våra tjänster.

Dela
Tweeta
Maila
Google+