Nyhetsbrev maj

Hejsan!
Hoppas ni haft/har det gott i försommarvärmen.
På God Service har vi redan börjat jobba med våra sommarscheman. Skall ni själva resa bort eller inte önskar hemstädning under sommaren så går det fint att meddela avbokningar redan nu. Skicka ett mejl med de dagar ni vill boka av till info@godservice.se . Skriv “Avbokning” i meddelandefältet. Tack på förhand!
Seniormässan 2018 – Seniorservice
Vi medverkade på Seniormässan för 3:e gången i år och det var några roliga och lyckade dagar med mer besökare än någonsin. Flera var befintliga kunder men den stora delen var givetvis nyfikna mässbesökare. Vår “Seniorservice” växer sig allt mer populär och med ett medlemskap hos Sveriges Pensionärsförbund (SPF) så får våra seniorer också rabatterade priser.
Läs mer om Seniorservice här
MILJÖVÄNLIG STÄDNING TILL ARBETSPLATSER ÄR VÄL SJÄLVKLART?
Med hjälp av el-lådcyklar tar vi oss till och från ert kontor. Med hjälp av Svanenmärkta rengöringsmedel gör vi det rent till personal och kunder. Tillsammans bidrar vi till renare innerstäder.
Läs mer här
Vi vet att vi tjatar men…
Det är viktigt att mejla till info@godservice.se vid sjukdom och avbokning då denna mejlen läses av alla arbetsledare. Ifall man SMS:ar och en arbetsledare är sjuk, på semester eller dylikt så finns risken att avbokningen inte når fram. Tack på förhand 🙂
Vår personal levererar på nytt! ☝️
Tack vare vårt uppföljningssystem får vi en direkt återkoppling efter varje städning vi gör. Tack för för att ni hjälper oss att bli bäst i branschen på uppföljning!
Trädgårdsmästaren tipsar
Maj:
– Så tidiga grönsaker. Sätt potatis. Beskär rosorna. Rensa ogräs.
– Vattna nyplanterat om det är torrt.
– Ge näring till växter, buskar, träd och häckar.
– Börja klippa gräsmattan, ofta och lagom högt 3-4 centimeter, ge näring.
– Ohyran kommer nu, ibland kan det räcka med en kraftig vattenstråle eller såpvatten.
– Om angreppet inte ger med sig så välj ett så skonsamt medel som möjligt.
Till trädgårdssidan
Rekommendera oss – få 2 extra timmar! Fönsterputs kanske?
Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund 2 extra timmar att disponera fritt utöver er ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn när de kontaktar oss. Vi lägger in era 2 extra timmar i er timbank vid kontraktsskrivning. Timmarna kan sedan användas på alla våra tjänster.

Dela
Tweeta
Maila
Google+