God Service Nyhetsbrev – Oktober

Hejsan!
Hoppas allt är fint med er.
Vi vill börja med att hälsa alla nya kunder välkomna till oss och samtidigt tacka alla er befintliga kunder som rekommenderar oss till vänner och bekanta! Jättekul 🙂
Eftersom tiden susar vill vi redan nu påminna er om eventuella avbokningar kring juletid. Detta för att vi skall kunna börja planera ledigheter och schemalägga personal och kunder i god tid. Skicka som vanligt ett mejl till info@godservice.se och skriv “Avbokning” i ämnesfältet. Tack på förhand!
 

Digitala signeringar = mindre pappersutskrifter

Från och med oktober månad kommer vi främst att använda oss utav digitala signeringar med hjälp av BankID eller mobila BankID. Det kommer bland annat gälla för signering av nya avtal och/eller ifall man gör en förändring av sitt befintliga avtal.

Har man inte BankID eller mobilt BankID så ordnar vi givetvis ett traditionellt pappersavtal och skickar med posten.

 

Nu gruppindelar vi för framtiden.

Som vi nämnt i tidigare nyhetsbrev har vi på God Service sedan en tid tillbaka påbörjat ett omställningsarbete i en mer hållbar riktning. Vi vill dels ta vårt ansvar och minska våra utsläpp som företag, men också effektivisera för våra kunder och personal genom att ruttoptimera i våra verksamma områden.

Vår vision är att få bort alla bilar och minska utsläppen från våra innerstäder – med start i Malmö. Att köra bil i innerstäder har vi länge tyckt varit fel men det är inte förrän nu när tekniken gått fram i el-cykelbranschen som vi ser en möjlighet att på riktigt genomföra detta.

Det handlar främst om att dela upp våra servicekonsulter i zoner där en av zonerna kommer att innefatta just Malmös innerstad. Resterande zoner delas upp utanför Malmö, från Trelleborg i söder till Landskrona i norr.

Vi kommer att återkomma med mer information kring detta inom kort.

 

“OLLE FRÅGAR” – En webbserie från God Service om hållbarhet och klimatsmarta miljöhacks.
I denna del: Kan man minska sitt vardagliga svinn genom att prova att odla själv?

Tillsammans med Olle har vi skapat en denna serie för att inspirera oss själva och er, våra kunder. Tipsen och tankarna från ”Olle frågar” är till alla.

 

Hållbar kontorsstädning

Med hjälp av el-lådcyklar tar vi oss till och från ert kontor. Med hjälp av Svanenmärkta rengöringsmedel gör vi det rent till personal och kunder.

Läs mer här >
 

Tack vare vårt uppföljningssystem får vi en direkt återkoppling efter varje städning vi gör. Tack för för att ni hjälper oss att bli bäst i branschen!

 

Ge oss ditt betyg på Facebook eller Google så blir vi happy!

Vi vet att vi har många nöjda kunder då vi får daglig återkoppling genom vårt uppföljningssystem “Tyck till”.
Som företag är dessa recensioner viktiga för oss och vi skulle bli superglada ifall ni skulle kunna ta en halv minut och ge oss ett betyg.
Såklart vill vi att ni ger oss det betyg ni tycker vi är värda – klicka antingen på Facebook eller Google nedan.
Tusen tack på förhand!

Trädgårdsmästaren tipsar
September:
– Dela perenner som växt sig stora.
– Plantera vårlök.
– Höj klipphöjden på gräsklipparen lite nu när säsongen går mot sitt slut.

Oktober:
– Plocka upp fallfrukten, bl.a. svampsjukdomar trivs i kvarliggande frukten.
– Vattna vintergröna växter inför vintern ( om det har varit en torrperiod).

Vidare till trädgård >
Erbjudande till dig som anlitat oss för ett engångsuppdrag.

Teckna ett hemstädningsabonnemang och få ett städtillfälle till halva priset. Välj mellan varje, varannan eller var fjärde vecka.

Få ett uppskattat pris här >
Rekommendera oss – få 2 extra timmar. Fönsterputs kanske?
Sedan starten 2009 har ca 80% av våra nya kunder kommit via rekommendation från våra befintliga kunder. Det är vi såklart glada och stolta över.

För att visa vår tacksamhet får ni som kund 2 extra timmar att disponera fritt utöver er ordinarie tid när ni rekommenderar oss och det leder till en återkommande kund.

Tänk på att säga till den person ni rekommenderar oss till att uppge ert namn när de kontaktar oss. Vi lägger in era 2 extra timmar i er timbank vid kontraktsskrivning. Timmarna kan sedan användas på alla våra tjänster.

Följ oss på Facebook för mer info
Till vår hemsida
Dela
Tweeta
Maila
Google+