Information med anledning av Coronaviruset

Som vår kund ska du känna dig trygg med att vi på God Service gör allt vi kan för att inte bidra till smittspridning. Våra anställda följer de allmänna råden och vi uppmanar dig som kund att göra detsamma.

Vad gör God Service?
Om någon av våra anställda rest till ett utsatt område placeras de i karantän och får inte arbeta under den tiden.

Vad gäller för mig som kund?
Om du eller någon i din familj är sjuk, eller har varit i ett utsatt område, vill vi att du avbokar våra tjänster och väntar 14 dagar med att boka på nytt. Vi gör en tillfällig lättnad på våra avbokningsregler, när det gäller symptom eller misstanke om Coronasmitta.

För löpande information, gå till folkhalsomyndigheten.se

Vänliga hälsningar,
Personalen på God Service

Dela
Tweeta
Maila
Google+