God Service | Clean City

WE CLEAN IT, GREEN IT & MEAN IT

HÅLLBAR KONTORSSTÄDNING

God Service erbjuder hållbar kontorsstädning till företag och kontorshotell i Malmö, Lund och Helsingborg. Från transport på el-lådcyklar till väldoftande kontorslokaler städade med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier. Med våra unika/smarta uppföljningssystem och GPS-styrda tidrapporteringssystem är vi redan ett av städbranschens mest rekommenderade serviceföretag.

VARFÖR GOD SERVICE?

Återkommande kontorsstädning bygger liksom andra städuppdrag på förtroende, vilket är något som bara kan fås och bibehållas genom god kommunikation och ett bra resultat. Vår smarta lokalvård är kostnadseffektiv och miljövänlig . Vi lämnar givetvis garanti på alla uppdrag.

PERSONAL
Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Som städbolag är vår personalomsättning mycket låg beroende på att vi har inarbetade rekryteringsrutiner och en noggrann urvalsprocess. Vi vet att personal som trivs och känner sig trygga betyder god service för våra kunder.

ARBETSLEDNING

Som kund hos God Service har man också alltid en dedikerad arbetsledare. Dessa arbetsledare planerar scheman, svarar i telefon och tar hand alla inkommande kundärenden. De är länken mellan vårt kontor, våra kunder och vår personal på fält.

Vi jobbar lite annorlunda och det känner man som kund och som anställd hos God Service. Vi vill att man känner det lilla företagets närhet till kunder och kollegor samtidigt som man får det stora företagets styrka och trygghet.

(PDF exempel för utskrift)

Certifikat

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret för en offert.

Välkomna till ett tryggt, kvalitetssäkert och miljövänligt serviceföretag.
Vi utför hållbar kontorsstädning för närvarande i Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg.

Dela
Tweeta
Maila
Google+