CO2-kollen | God Service

Klimatsmarta tips, råd och tankar

MOT EN FRISK SKÅNSK MILJÖ 🌿
På God Service är inte perfekta men vi strävar som många andra efter att bli bättre. Vårt omställningsarbete är inte inte bara för vår egen skull utan vi hoppas på att kunna inspirera andra företag och privatpersoner också. Tack vare att eltekniken går framåt ser vi nu stora möjligheter att förändra våra stadskörningar och förbättra miljön med hjälp av el-lådcyklar och elbilar.
Men det är ju inte bara utsläpp från fossila bränslen som ger CO2-avtryck. Vad vi äter, hur vi reser, om vi källsorterar är bara några faktorer som påverkar miljön. På denna sida samlar vi länkar, information och egna tips på hur man kan göra skillnad.

Olle frågar – en webbserie om hållbarhet

Olle kommer att skänka humor, smarta källsorteringstips och har en lång erfarenhet av hur man återbrukar samt återanvänder produkter i hem och trädgård. Han är experten som ger tips till våra befintliga, blivande kunder och samarbetspartners genom våra nyhetsbrev och sociala medier. Att prata minskade co2-utlsäpp är egentligen inte så himla kul och roligt. Vi tror lite humor inspirerar flera.

Malmö har varit med om en enorm urban transformation. Industristaden Malmö finns inte längre och det nya Malmö som växer fram har hållbarhet som ledord – miljömässigt, socialt såväl som ekonomiskt. Städbranschen är större än någonsin men ingen har riktigt tagit tag i den gröna stafettpinnen – på allvar.

 Medelsvensken släpper ut 8 ton CO2/år. Kolla ditt CO2-avtryck här.

Ring 040-26 66 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.
Vi utför helt miljövänlig kontorsstädning (ECO) i Malmö med omnejd.

Dela
Tweeta
Maila
Google+