Corona

Info gällande Coronaviruset

13/3-2020

Information med anledning av Coronaviruset
Som vår kund ska du känna dig trygg med att vi på God Service gör allt vi kan för att inte bidra till smittspridning. Våra anställda följer de allmänna råden och vi uppmanar dig som kund att göra detsamma.Vad gör God Service?
Om någon av våra anställda rest till ett utsatt område placeras de i karantän och får inte arbeta under den tiden.

Vad gäller för mig som kund?
Om du eller någon i din familj är sjuk, eller har varit i ett utsatt område, vill vi att du avbokar våra tjänster och väntar 14 dagar med att boka på nytt. Vi gör en tillfällig lättnad på våra avbokningsregler, när det gäller symptom eller misstanke om Coronasmitta.

För löpande information, gå till folkhalsomyndigheten.se

23/3-2020

Bästa kunder,
Det har varit minst sagt turbulenta veckor för mer eller mindre alla i vårt land och resten av världen. Vi hoppas såklart att denna kris kommer att vara över så fort som möjligt men framtiden är fortsatt väldigt osäker.

Vår situation
Som serviceföretag är vi hårt drabbade och vi ser dessvärre redan att vi är tvungna till att skära ner bland personal i vår verksamhet på grund av avbokningar och uppsägningar. För oss är varje arbetad timme enormt viktigt och vi kommer att göra allt vi kan för att ta oss igenom denna kris på bästa sätt – tillsammans med er. Vi har lättat tillfälligt på våra avbokningsregler men vi måste även be er att inte avboka om ni har en lätt förkylning – ifall ni inte faller under någon riskgrupp. Med tanke på situationen vi befinner oss i kommer det även att vara fler vikarier än normalt, det kan även bli något fler ombokningar för att få ihop allas schema. Vi hoppas och tror att ni alla har överseende med detta.

Bra att veta – städarens smittorisk är lägre än rikssnittet
Städaren har ett ensamarbete, så vi har låg exponering mot personer jämfört med snittet. En städare har även hög vana av hygienmiljöer.

Våra åtgärder
– Städningen utförs ensam hos nästan alla kunder. Städaren är alltså ensam nästan hela arbetsveckan vilket ger en låg exponering mot virus.
– Vi tvättar och spritar oss givetvis mellan kunderna.
– Regelbunden spritning av nycklar.
– Vi använder nytt städmaterial såsom trasor och handskar hos varje kund.
– Möten med fler än 5 medarbetare hålls digitalt eller avbokas. Samtliga gruppmöten kommer att utföras digitalt eller avbokas.
– Slopad karensdag gör att vi stannar hemma även vid milda symtom.
– För att minska spridningens framfart kan all kontorspersonal som kan, jobba från hemmet.
– God Service arbetar med digitala system vilket möjliggör mobilt arbete.

Med vänliga hälsningar,
Ledningen på God Service

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Ring 040-26 66 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.
Dela
Tweeta
Maila
Google+