Kontorsstädning Helsingborg

God Service erbjuder kontorsstädning till företag i Helsingborg och Ängelholm. Vår kontorsstädning resulterar i väldoftande kontorslokaler städade med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier. Välkomna!

LOKALVÅRD
Vår kontorsstädning bygger liksom andra städuppdrag på förtroende. Detta är något som bara uppnås genom bra kommunikation och ett bra resultat. Vår smarta lokalvård är kostnadseffektiv och miljövänlig . Garanti lämnas på alla våra uppdrag.

PERSONAL
Vår duktiga personal är kugghjulen i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Som städbolag i Helsingborg har vi låg personalomsättning då vi har inarbetade rekryteringsrutiner och en noggrann urvalsprocess. Känner sig vår personal trygga betyder det god service för våra kunder.

ARBETSLEDNING
Är man kund hos God Service har du alltid en dedikerad arbetsledare. Våra arbetsledare planerar scheman, svarar i telefon och tar hand om eventuella kundärenden. De knyter samman våra kontor, våra kunder och vår personal på fält.

Vi jobbar på ett annat sätt och det känner man som kund och som anställd hos God Service. Vi vill att man känner det lilla företagets närhet till kunder och kollegor samtidigt som man får det stora företagets styrka och trygghet.

(PDF exempel för utskrift)

Certifikat

Ring 042-619 12 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.
Dela
Tweeta
Maila
Google+