Vill du jobba som vikarie?

Vi söker dig som vill jobba extra, kanske några timmar i veckan eller mer. Du bestämmer såklart helt själv.

Jobb hos God Service

Vi söker dig som är pigg och glad senior som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Våra tjänster är mycket efterfrågade och det finns ett stort intresse av att få hjälp ifrån lokala erfarna seniorer.

God Service växer och vi söker efter personer med både erfarenhet, kompetens och engagemang, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som vill hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop.

Du erbjuds en flexibel arbetsvardag där du själv styr över din arbetstid och vilka uppdrag du tar. God Service erbjuder tjänster till både företag, offentliga verksamheter och privatpersoner inom städ, trädgård och ledsagning. Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos God Service är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos God Service är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

Givetvis har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, s.k. jobbskatteavdrag.
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.

Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer dagtid (obligatorisk)

Svenska (obligatorisk)
Flytande i tal och skriftFlytande i talBraNybörjare

Körkort (obligatorisk)
JaNej

Tillgång till bil (obligatorisk)
JaNej

Hur mycket vill du jobba?(obligatorisk)

Övrig information

Bifoga CV

Dela
Tweeta
Maila
Google+