BYGGSTÄDNING

God Service erbjuder byggstädning till företag i alla storlekar i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm, Trelleborg och Ystad. Från hållbara transporter till väldoftande byggbodar städade med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier.

Trygghet

Från hållbara transporter till väldoftande byggbodar städade med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier.

avtorkning element i byggbod

Återkommande byggstädning

Återkommande byggstädning bygger liksom andra städuppdrag på förtroende, vilket är något som bara kan fås och bibehållas genom god kommunikation och ett bra resultat. Vår smarta lokalvård är kostnadseffektiv och miljövänlig. Vi lämnar givetvis garanti på alla uppdrag. Tillsammans med er går vi genom städbehov och upprättar en städplan som visar vad som skall städas och hur ofta. Vi vårdar inte bara våra kunder och deras lokaler utan vårdar också vår personal. Övertygelsen är att personal som trivs och mår bra stannar hos oss, vilket skapar stabilitet.

En kvinna dammsuger under ett bord i en byggbod

Storstädning bygg

Någon gång per år har er arbetsplats ett behov av storstädning. Storstädning innefattar bland annat fönsterputs, grundligare städning av toaletter och kök där vi även torkar ur lådor och skåp samt invändig rengöring av kylskåp, frys, ugn och microvågsugn. Dammsugning och avtorkning av armaturer, ventiler, lister, snickerier, element görs också samt avtorkning av väggar. Dammsugning av textila golv, moppning samt fukttorkning av hårda golv ingår självklart också.

Städning och avtorkning av skrivbord i en byggbod

Flyttstädning bygg

Flyttstädning består av många moment som vi är experter på att hantera. Vi flyttstädar för dig som ska lämna dina lokaler vidare till någon annan eller vill ha det riktigt rent och fräscht vid inflyttning eller efter en ombyggnad/renovering.

Golvstädmaskin

Golvvård bygg

Trä-, plast-, laminat-, sten- eller textilgolv spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård då och då.

Fönsterputs bygg

Vill ni att era elever, föräldrar och medarbetare ska trivas lite extra i er skola? Se till att era fönster är extra rena. Det kanske låter som en petitess men när dina fönster är rena så släpper de in mer ljus vilket gör att du skapar en skön känsla i er skola.

Vill du nå oss för pris, bokning eller andra frågor?

Kontakt

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Jag vill bli kontaktad gällande*