FÖNSTERPUTS

Du vet säkert själv att det tar mycket tid och inte är helt enkelt att putsa fönster. Beställ tjänsten fönsterputsning av God Service så får du mer tid över till annat och kan njuta av glasklara rutor.

Mer tid till annat

Beställ tjänsten fönsterputsning av God Service så får du mer tid över till annat och kan njuta av glasklara rutor.

Löddrigt fönster vid putsning

Abonnemang varje kvartal

Du kan boka abonnemang på fönsterputsning, vilket innebär att vi kommer till din bostad och putsar någon dag mellan måndag-fredag var 12:e vecka. Du får ett schema på vilka veckor vi kommer. Du får givetvis ett fast pris.

skrapa som torkar av fönster

Engångsuppdrag

Engångsuppdrag utförs både på insida och/eller utsida. Vid bokning av putsning både inom- och utomhus bokar du en specifik dag när vi kommer och utför arbetet. För enbart utomhusputsning får du information om vilken vecka vi är i ditt område och 24 timmar innan får du ett sms som anger vilken dag och tid vi kommer.

Vill du nå oss för pris, bokning eller andra frågor?

Kontakt

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Hur fungerar fönsterputs med God Service?

Var finns våra fönsterputstjänster?

Vi utför fönsterputsning i alla delar av Malmö, både ytterområden och i innerstan. Bor du i centrala delen i Lund eller i ytterkanten spelar ingen roll, vi putsar både utvändigt och invändigt. I Helsingborg önskar man också rena fönster och där kan man som alla våra kunder anlita oss per gång eller via abonnemang. Vi fixar utsikten mot Ven i Landskrona lite klarare. Fönster i Vellinge putsar vi med glädje. Utsikten i Lomma är fantastisk och där fixar vi rutorna så att man kan se havet bättre. Kävlingebor önskar också klara och rena fönster, vi fixar vi det. I Höllviken finns havet på två sidor om sig, där behövs rena rutor på båda håll. Ystadbor vill se havet och solen åt söder och rena fönster gör det enklare. Vellingeborna har inget hav som gör rutorna saltstänkta, men rena behöver dem vara ändå. I Trelleborg kan man få både salt, sand och tång på sina rutor, vi fixar putsningen. Rena fönster är en glädje även i Svedala. Med andra ord, vi fixar fönsterputsning på ett proffsigt och enkelt sätt till glädje för dig, var du än bor i Sydvästra Skåne.