GOD SERVICE

God Service Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag som har sin hemmabas i Skåne. Vi utför tjänster både för privatpersoner, företag och skolor.

Vi erbjuder följande tjänster

Företag

Företag, kontorsservice och skolor som omfattar städning, fönsterputsning m.m.

Löneförmån

Vi erbjuder hemstädning som en löneförmån.

Hushållsnära tjänster

Till privatpersoner som hemstädning, hantverk, trädgårdsarbete, m.m.

Våra fyra grundpelare

Vi har fyra grundpelare som genomsyrar hela vårt arbetssätt och all personal utbildas i.

1. God Service-kvalitet, vi ger aldrig upp förrän du är helt nöjd

 • Du bestämmer vad som skall göras enligt en lista – vi utför jobbet till din belåtenhet.
 • Vi har en kvalitetspolicy med instruktioner och förhållningssätt för personalen
 • Väl utprovat och anpassat städmaterial.
 • Kontroll och uppföljning av alla utförda jobb. Marknadens smartaste system för 100% kundnöjdhet.
 • Vi sätter högt värde på flexibilitet! Våra anställda ”skall se dina behov”.
 • Utvecklad miljöpolicy.
 • Kommunikation. Någon i företagets ledning finns alltid tillgänglig för att diskutera dina behov eller om du har synpunkter på utfört arbete.
 • Företaget har F-skatt och är momsregistrerat.
 • Personal har avtal enligt gällande regler på arbetsmarknaden

2. Ansvar 

 • Som städfirma har vi en kvalitetsgaranti för alla jobb. Om något inte uppfyller dina krav rättar vi till det.

3. Trygghet

 • Du kan känna full trygghet när du lämnar ditt hem i våra händer.
 • Rekryteringsprinciper som bland annat innefattar utdrag ur belastningsregistret.
 • Kontinuerlig utbildning av personal.
 • Väl utvecklade säkerhetsrutiner.
 • Ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme

4. Säkerhet

 • Nyckelpolicy. Alla nycklar hanteras kodade och förvaras i kassaskåp och larmad lokal.
 • All personal har namnbricka och företagets id-kort.
 • Sekretessavtal med all personal.
 • Ansvarsförsäkring och försäkring för personal om olyckan skulle vara framme

Generellt

Våra tjänster

God Service främsta mål är att alltid leverera städning, hemservice och trädgårdsarbete med hög och jämn kvalitet. Vi är ett städbolag i Malmö som är heltäckande inom städ och service. Till privatpersoner erbjuder vi som städfirma hemstädning, storstädning, flyttstädning, trädgårdsarbete samt fönsterputs. Att beställa en tjänst ska vara enkelt och tryggt.
Till företag och andra organisationer erbjuder vi trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, butiksstädning, golvvård, trädgårdsarbete m.m. Alla uppdrag skiljer sig och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål.

Kvalitet

God Service är ett städföretag i Malmö med en erfaren ledning som har ambitionen att växa i sund takt tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att våra kunder alltid ska uppskatta vårt arbete och att just din städning utförs med trygga, väl inarbetade rutiner. Självklart är det samma servicekonsult som kommer till er, varje gång.

Uppföljning

Vi på God Service vill verkligen säkerställa att alla våra servicearbeten är utförda på bästa möjliga sätt. Efter utförd hemstädning får man som kund ett e-post meddelande där vi frågar om man är nöjd med vår insats. Vi kallar detta för ”Tyck till”. Genom en enkel knapptryckning svarar man på ett av tre olika alternativ. Denna uppföljningsrutin gör att vi alltid som städfirma och ser därför till att våra kunder är nöjda med arbetet vi utför.

Avbokning
Vi hanterar endast avbokningar via e-post eller per telefon via växeln (020-21 42 00). Avbokningar via e-post vill vi att ni skickar till info@godservice.se och skall innehålla ”Avbokning” i ämnesfältet.

Debitering
1. För att undvika debitering helt så måste man avboka minst 10 dagar före planerad städtid. (Tidigare gällde 15 dagar)

2. Bokar man av inom 10 dagar före planerad städtid debiteras man 50% av arbetskostnaden. (Tidigare debiterades man 100% av arbetskostnaden)

Övrigt
God Service har rätt att ej utföra sin tjänst om medarbetaren utsätts för smittorisk t.ex. vid maginfluensa, salmonella eller vattkoppor.

Referenser

Vi växer i en sund takt, mycket beroende på att våra kunder rekommenderar God Service till sina vänner och bekanta. Idag kommer hela 80% av våra kunder via rekommendation. Detta är vi givetvis väldigt stolta över och är ett resultat av bra städning och God Service. Önskar ni tala med någon av våra referenser gällande städhjälp, kontorsstädning, seniorservice, trädgårdsarbete eller någon av våra andra tjänster så hjälper vi självfallet till.

Personal

Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Som städbolag är vår personalomsättning är mycket låg beroende på att vi har inarbetade rekryteringsrutiner och en noggrann urvalsprocess. Alla nyanställda genomgår en städutbildning och har en handledare med sig vid de första uppdragen för att kvalitetssäkra städningen. En arbetsplats, där det är en jämn fördelning mellan kvinnor och män, har ofta ett mer kreativt och stimulerande arbetsklimat. God Service är därför angeläget om att såväl kvinnliga som manliga synsätt och värderingar präglar det sätt företaget arbetar på. Personal som trivs betyder god service för våra kunder.

Miljö

God service har utvecklat en miljöpolicy som skall bidra till en hållbar miljöutveckling på alla plan i företaget. Det gäller allt från de städmaterial vi använder till våra företagsbilar. Vi följer en miljölagstiftning och arbetar kontinuerligt med att öka kompetensen hos våra medarbetare.

Som städbolag utför vi hemstädning i Malmö, Vellinge, Lund, Trelleborg, Löddeköpinge, Landskrona med omnejd.