MILJÖ

Vi på God Service tar ansvar för miljön och samhället på allvar.

Vi tycker att miljöfrågor är viktiga.

Miljömedveten Städning

Vi använder noggrant utvalda material och metoder som minimerar vår miljöpåverkan. Våra rengöringsprodukter är skonsamma mot miljön och vi väljer oftast miljömärkta alternativ, såsom Svanen eller Svenska Naturskyddsföreningens märkning. Dessutom strävar vi alltid efter att gå ett steg längre än de lagkrav som ställs.

Socialt Ansvarstagande

För oss innebär hållbarhet mer än bara miljön – det handlar också om gemenskap och medmänsklighet. Därför är det en självklarhet för oss att ta ett socialt ansvar och bidra till samhället. Vi stödjer bland annat Läkare utan gränser, Cancerfonden, Röda Korset, Skånes stadsmission och UNCHR’s verksamheter som en del av vårt engagemang för en hälsosam och god social miljö.

Optimerade Transporter

Vi strävar även efter att minimera vår miljöpåverkan genom våra transporter. Genom att i första hand använda gemensamma transportmedel och välja egna fordon med låg bränsleförbrukning per mil, minimerar vi negativa effekter på miljön. I Malmöområdet har vi övergått till cykel och el- och hybridbilar som transportmedel vid hemstädningsuppdrag.

Våra partners

Vi stödjer följande organisationer och deras arbete.