SKOLSTÄDNING

God Service erbjuder hållbar skolstädning i alla storlekar i Skåne, till exempel Malmö, Lund, Ängelholm och Helsingborg. Städar gör vi  med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier.

Trygghet

Städar gör vi med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier.

Skolsal

Återkommande skolstädning

Återkommande skolstädning bygger liksom andra städuppdrag på förtroende, vilket är något som bara kan fås och bibehållas genom god kommunikation och ett bra resultat. Vår smarta lokalvård är kostnadseffektiv och miljövänlig . Vi lämnar givetvis garanti på alla uppdrag. Tillsammans med er går vi genom städbehov och upprättar en städplan som visar vad som skall städas och hur ofta. Vi vårdar inte bara våra kunder och deras lokaler utan vårdar också vår personal. Övertygelsen är att personal som trivs och mår bra stannar hos oss, vilket skapar stabilitet.

Skolbarn sitter på rad i en skolsal och räcker upp handen

Storstädning skolor

Någon gång per år har er skola ett behov av storstädning. Storstädning innefattar bland annat fönsterputs, grundligare städning av toaletter och kök där vi även torkar ur lådor och skåp samt invändig rengöring av kylskåp, frys, ugn och microvågsugn. Dammsugning och avtorkning av armaturer, ventiler, lister, snickerier, element görs också samt avtorkning av väggar. Dammsugning av textila golv, moppning samt fukttorkning av hårda golv ingår självklart också.

Skolbänkar framför fönster

Fönsterputs skolor

Vill ni att era elever, föräldrar och medarbetare ska trivas lite extra i er skola? Se till att era fönster är extra rena. Det kanske låter som en petitess men när dina fönster är rena så släpper de in mer ljus vilket gör att du skapar en skön känsla i er skola.

Golvstädmaskin

Golvvård skolor

Trä-, plast-, laminat-, sten- eller textilgolv spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård då och då.

"God Service levererar enligt namnet både vad gäller bemötandet och kontakten med oss som kund samt även god kvalitet på städningen. Riktigt god! Särskilt på förskola och skola där det finns små fötter och kladdiga fingrar överallt. God förnöjsamhet"

-Ann-Sofie Snygg Kvernes, Montessori

SMART LOKALVÅRD

Återkommande skolstädning bygger liksom andra städuppdrag på förtroende, vilket är något som bara kan fås och bibehållas genom god kommunikation och ett bra resultat. Vår smarta lokalvård är kostnadseffektiv och miljövänlig. Vi lämnar givetvis garanti på alla uppdrag.

PERSONAL

Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Som städbolag är vår personalomsättning mycket låg beroende på att vi har inarbetade rekryteringsrutiner och en noggrann urvalsprocess. Vi vet att personal som trivs och känner sig trygga betyder god service för våra kunder.

ARBETSLEDNING

Som kund hos God Service har man också alltid en dedikerad arbetsledare. Dessa trevliga arbetsledare planerar scheman, svarar i telefon och tar hand alla inkommande kundärenden. De är länken mellan vårt kontor, våra kunder och vår personal på fält. Vi jobbar lite annorlunda och det känner man som kund och som anställd hos God Service. Vi vill att man känner det lilla företagets närhet till kunder och kollegor samtidigt som man får det stora företagets styrka och trygghet.

Vill du nå oss för pris, bokning eller andra frågor?

Kontakt

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Jag vill bli kontaktad gällande*

Hur fungerar det på God Service?