Skolstädning

God Service erbjuder hållbar skolstädning i alla storlekar i Malmö, Lund, Ängelholm och Helsingborg. Städar gör vi  med produkter som är Svanenmärkta enligt EU-Blommans kriterier.

SMART LOKALVÅRD
Återkommande kontorsstädning bygger liksom andra städuppdrag på förtroende, vilket är något som bara kan fås och bibehållas genom god kommunikation och ett bra resultat. Vår smarta lokalvård är kostnadseffektiv och miljövänlig . Vi lämnar givetvis garanti på alla uppdrag.

PERSONAL
Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Som städbolag är vår personalomsättning mycket låg beroende på att vi har inarbetade rekryteringsrutiner och en noggrann urvalsprocess. Vi vet att personal som trivs och känner sig trygga betyder god service för våra kunder.

ARBETSLEDNING
Som kund hos God Service har man också alltid en dedikerad arbetsledare. Dessa trevliga arbetsledare planerar scheman, svarar i telefon och tar hand alla inkommande kundärenden. De är länken mellan vårt kontor, våra kunder och vår personal på fält.

Vi jobbar lite annorlunda och det känner man som kund och som anställd hos God Service. Vi vill att man känner det lilla företagets närhet till kunder och kollegor samtidigt som man får det stora företagets styrka och trygghet.

(PDF exempel för utskrift)

Certifikat

Ring 040-26 66 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkomna till ett tryggt och kvalitetssäkert serviceföretag.
Dela
Tweeta
Maila
Google+