FÖNSTERPUTS I SKÅNE

Du vet säkert själv att det tar mycket tid och inte är helt enkelt att putsa fönster. Beställ tjänsten fönsterputsning av God Service så får du mer tid över till annat och kan njuta av glasklara rutor.

fönsterputs Malmö med God Service städfirma

Mer tid till annat

Beställ tjänsten fönsterputsning av God Service så får du mer tid över till annat och kan njuta av glasklara rutor.

Löddrigt fönster vid fönsterputs i Malmö

Abonnemang varje kvartal

Du kan boka abonnemang på fönsterputsning, vilket innebär att vi kommer till din bostad och putsar någon dag mellan måndag-fredag var 12:e vecka. Du får ett schema på vilka veckor vi kommer. Du får givetvis ett fast pris.

skrapa som torkar av fönster vid fönsterputs Malmö av God Service städfirma

Engångsuppdrag

Engångsuppdrag utförs både på insida och/eller utsida. Vid bokning av putsning både inom- och utomhus bokar du en specifik dag när vi kommer och utför arbetet. För enbart utomhusputsning får du information om vilken vecka vi är i ditt område och 24 timmar innan får du ett sms som anger vilken dag och tid vi kommer.

Vill du nå oss för pris, bokning eller andra frågor?

Kontakt

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Hur fungerar fönsterputs med God Service?

Smidig fönsterputs i Skåne

Att få fönster ordentligt rena kan vara en tidskrävande uppgift. Därför kan det vara skönt att anlita en professionell städfirma som sköter jobbet åt en. Vi på God Service har många års erfarenhet av fönsterputsning i Skåne och hjälper såväl villaägare som bostadsrättsföreningar och företag att putsa fönster med bästa möjliga resultat. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med dina fönster.

Hos oss är det möjligt att boka ett fönsterputsning på abonnemang. Det innebär att vi besöker dig fyra gånger per år och ser till att dina fönster håller sig skinande rena året runt. Det går även bra att boka engångsuppdrag genom oss om du enbart behöver hjälp vid enstaka tillfällen.