FÖNSTERPUTS I LUND

Du vet säkert själv att det tar mycket tid och inte är helt enkelt att putsa fönster. Låt God Service göra jobbet så får du mer tid över till annat och kan njuta av glasklara rutor.

fönsterputs Malmö med God Service städfirma

Mer tid till annat

Få kristallklara fönster med fönsterputsning från God Service. Njut av skinande rena rutor och frigör din tid till annat. Kontakta oss för professionell fönsterputsning idag.

Löddrigt fönster vid fönsterputs i Malmö

Abonnemang varje kvartal

Du kan boka abonnemang på fönsterputsning, vilket innebär att vi kommer till din bostad och putsar någon dag mellan måndag-fredag var 12:e vecka. Du får ett schema på vilka veckor vi kommer. Du får givetvis ett fast pris.

skrapa som torkar av fönster vid fönsterputs Malmö av God Service städfirma

Engångsuppdrag

Engångsuppdrag utförs både på insida och/eller utsida. Vid bokning av putsning både inom- och utomhus bokar du en specifik dag när vi kommer och utför arbetet. För enbart utomhusputsning får du information om vilken vecka vi är i ditt område och 24 timmar innan får du ett sms som anger vilken dag och tid vi kommer.

Vill du nå oss för pris, bokning eller andra frågor?

Kontakt

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Hur fungerar fönsterputs med God Service?

Smidig fönsterputs i Lund

Att få fönster ordentligt rena kan vara en tidskrävande uppgift. Därför kan det vara skönt att anlita en professionell städfirma som sköter jobbet åt en. Vi på God Service har många års erfarenhet av fönsterputsning i Lund och hjälper såväl villaägare som bostadsrättsföreningar och företag att putsa fönster med bästa möjliga resultat. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med dina fönster.

Det är bra att ha så god framförhållning som möjligt vid bokning av fönsterputs i Lund. Men ring och kolla på 020-21 42 00 så kan vi berätta mer! 

Hur lång tid det tar att putsa fönster går tyvärr inte att säga eftersom det är mycket som spelar in. Det beror på vilka typer av fönster och hur många. Vill ni däremot att vi ska vara klar vid en viss tid så går det bra att skriva in det i din bokning, så ska vi göra allt för att uppnå ditt önskemål.

 

Hos oss är det möjligt att boka ett fönsterputsning på abonnemang. Det innebär att vi besöker dig fyra gånger per år och ser till att dina fönster håller sig skinande rena året runt. Det går även bra att boka engångsuppdrag genom oss om du enbart behöver hjälp vid enstaka tillfällen.

För att ta reda på ett exakt pris för dig, kan du boka ett kostnadsfritt möte. Du är givetvis också välkommen att kontakta oss för att ta reda på kostnaden för fönsterputs i Lund.

Självklart lämnar vi som städfirma garanti på att fönsterputs utförs helt enligt dina krav. 

All utrustning och städmaterial tar vi med så du slipper tänka på det. Vi utför grundlig och ordentlig fönsterputsning.