HEMSTÄDNING MALMÖ

Fokusera på något annat än hemstädning – lämna den biten till oss!

Bokningar och priser

Trygghet

Det är alltid samma person som utför städningen på samma tid varje gång

gPS

Vi jobbar med ett GPS-styrt rapporteringssystem så att vi alltid vet att rätt person är på rätt plats.

Feedback

Marknaden bästa uppföljningssystem säkrar kvaliteten i våra tjänster

Miljö

Alla våra produkter är miljövänliga, Svanenmärkta och kontrollerade

Kvinna torkar av bänk vid hemstädning i Malmö

Allt du behöver för ett rent hem

Städning är viktigt för att vi ska trivas och må bra i vårt hem. Men visst är det tidskrävande och kan ibland vara svårt att hinna med? Därför gör vi en stor del av vardagspusslet enklare för dig och sköter din hemstädning i Malmö.

God Service är en städfirma i Malmö med många års erfarenhet och vi gör varje liten vrå skinande rent. Luta dig tillbaka eller ägna dig åt andra saker, så tar vi hand om veckostädningen hemma hos dig.

Kvinna torkar av handfat hemstädning i Malmö

En trygg städfirma

Vi anpassar varje städning efter kunden och gör den helt unik efter dina behov och önskemål. Hos oss kan du vara trygg med en städning av bästa kvalitet och som är framtagen för just ditt hem. 

Alla städ och städtjänster vi utför i Malmö innehåller vår kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid behandlar eventuella missar så fort som möjligt utan någon tillkommande kostnad. Vår städtjänst täcker de viktiga ytorna och vi gör ditt hem skinande rent, så att du kan koppla av när du kommer hem.

Städning på abonnemang

Ett hem behöver en ordentlig städning med jämna mellanrum – ända upp från tak ner till varje liten list. Vi genomför alltid vårt arbete hos dig med hög kvalitet, varje eller varannan vecka. Du bestämmer själv hur ofta du behöver vår hjälp med abonnemang på städning. Med en grundlig städning ser vi till att ditt hem blir ordentligt rent och vi erbjuder alltid nöjd kund garanti till våra kunder, så att du kan känna dig trygg med oss som ditt val av städbolag.

Vad ingår i återkommande hemstädning?

Vi utgår från en standardlista men den kan justeras helt efter ert önskemål. Finns det några frågor eller funderingar om hemstädning i Malmö, så hjälper vi dig gärna med att besvara det vi kan. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Alla rum

 • Dammtorkning av fria ytor
 • Avtorkning av fönsterkarmar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våtmoppning av golv
 • Skakning av mindre mattor
 • Putsning av speglar
 • Tömning av alla papperskorgar
 • Borttagning av spindelväv

Kök

 • Avtorkning av vitvaror inklusive spis och fläkt)
 • Avtorkning av mikrovågsugn in- och utvändigt
 • Avtorkning av köksluckor, handtag och andra skåp
 • Avtorkning under vask samt tömning av sopor
 • Rengöring av ugn, engångstjänst
 • Rengöring av kyl/frys, engångstjänst

Badrum

 • Avtorkning och rengöring av toalett och dusch/badkar
 • Avtorkning av kakel, väggar och andra ytor
 • Rengöring av handfat, speglar och underskåp

Vill du nå oss för pris, bokning eller andra frågor?

Kontakt

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Jag är intresserad av*

Kvinna dammar vid hemstädning i Malmö

Kvalitet och trygghet​

När vi startade God Service 2009 hade vi själva provat ett flertal olika städfirmor – utan att vara nöjda. Om det inte var kommunikationen eller administrationen som fallerade, var det ofta kvaliteten på hemstädningen som vi inte var tillfreds med. Vi märkte att det fanns ett hål i städbranschen och det bestämdes att starta en städfirma med västra Skåne som arbetsfält. Vi står för kvalitet, ansvar, säkerhet och trygghet.

Vi lämnar ingen obemärkt

Med regelbunden hemstädning av God Service kan du kliva in i ett nystädat hem och lägga din tid på något annat. Som abonnemangskund hos oss får du din städning i Malmö utförd av samma person, samma dag och samma tid. Skulle vår servicekonsult, som vår personal heter, vara sjuk – ringer vi alltid och frågor om det är ok att vi skickar en vikarie. Vårt smarta uppföljningssystem efter varje hemstädning gör att vi håller högsta möjliga kvalitet.

Hur fungerar det på God Service?

Svar på vanliga frågor

Vi utgår från en standardlista men den kan justeras helt efter ert önskemål.

Bokning av ett startmöte gör du via vår hemsida genom att boka ett kostnadsfritt möte. Du kan även kontakta vår kundservice via e-mail eller telefon: 020-21 42 00

Under startmötet går vi igenom vad du behöver hjälp med och vad du vill att din hemstädning ska innehålla. Utifrån vårt startmöte sammanställer vi dina behov och önskemål i din kundprofil. 

Vi har som ambition att du ska få hemstädning av samma person varje gång. Om din ordinarie person får förhinder kan en annan person av oss på God Service hjälpa dig med din hemstädning istället. Du kan känna dig trygg med att alla i vårt team genomgår samma grundliga utbildning i städning så att vi kan hålla kvaliteten och kontinuiteten i din hemstädning.  

Du bestämmer själv hur ofta du behöver vår hjälp med abonnemang på din hemstädning. Vanligtvis bokar våra kunder varje eller varannan vecka på abonnemang utefter behov.