KONTORS-STÄDNING MALMÖ

Skapa en trivsam arbetsmiljö med professionell kontorsstädning i Malmö. Vi erbjuder trygghet, flexibilitet och miljömedvetenhet för att hålla era lokaler fräscha och inbjudande. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Trygghet

Med vårt erfarna och pålitliga städteam kan du känna dig trygg att det blir rent och snyggt.

Flexibilitet

Vi erbjuder anpassningsbara städtjänster som passar era unika behov.

Miljö

Vi använder miljövänliga produkter som gynnar både era anställda och planeten.

En ren lokal efter kontorsstädning i Malmö förbättrar arbetsmiljön och trivseln för alla medarbetare.

Kontorsstädning i Malmö – arbeta i fräscha lokaler

När kontoret är rent och fräscht skapas en god arbetsmiljö för de anställda. Lokalen blir mer trivsam och rogivande att vistas i – vilket gynnar alla på arbetsplatsen. När ni anställer oss för er kontorsstädning i Malmö behöver ni själva aldrig tänka på att hålla kontoret rent. Vi strävar alltid efter att ni ska bli så nöjda som möjligt med vårt arbete.

Ett professionellt städteam utför kontorsstädning i Malmö för att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö.

Storstädning kontor

Någon gång per år har er arbetsplats ett behov av storstädning. Storstädning innefattar bland annat fönsterputs, grundligare städning av toaletter och kök där vi även torkar ur lådor och skåp samt invändig rengöring av kylskåp, frys, ugn och microvågsugn. Dammsugning och avtorkning av armaturer, ventiler, lister, snickerier, element görs också samt avtorkning av väggar. Dammsugning av textila golv, moppning samt fukttorkning av hårda golv ingår självklart också.

Flyttstädning kontor

Flyttstädning består av många moment som vi är experter på att hantera. Vi flyttstädar för dig som ska lämna dina lokaler vidare till någon annan eller vill ha det riktigt rent och fräscht vid inflyttning eller efter en ombyggnad/renovering.

Golvvårdstjänster för kontor i Malmö för att återställa glans och skönhet till era golv.

Golvvård kontor

Trä-, plast-, laminat-, sten- eller textilgolv spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård då och då.

Fönsterputs kontor

Vill du att dina kunder och medarbetare ska trivas i dina lokaler? Se i så fall till att dina fönster är rena! Det kanske låter som en petitess men när dina fönster är rena så släpper de in mer ljus vilket gör att du skapar en skön känsla i dina lokaler så att både kunder och medarbetare trivs hos dig.

Personal och arbetsledning

Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Som städbolag är vår personalomsättning mycket låg beroende på att vi har inarbetade rekryteringsrutiner och en noggrann urvalsprocess. Vår personal har avtalsenliga löner, fulla försäkringar och är godkända i belastningsregistret. Som företagskund hos God Service har man också alltid en dedikerad arbetsledare. Dessa arbetsledare planerar scheman, svarar i telefon och tar hand alla inkommande kundärenden. De är länken mellan vårt kontor, våra kunder och vår personal på fält.

Vad ingår i företagsstädning Malmö?

Självklart skapar vi en unik arbetsbeskrivning tillsammans med alla våra kunder.

Kök

 • Töm soptunnor
 • Starta diskmaskinen / töm ren disk från diskmaskinen
 • Avtorkning av köksluckor utvändigt vid behov
 • Torka av borden
 • Dammsuga och fuktmoppa
 • Torka borden

Toaletter

 • Avtorkning och rengöring av toalett
 • Rengöring av handfat, speglar
 • Dammsug
 • Töm papperskorgar
 • Fyll på toalettpapper och pappershanddukar samt tvål
 • Våtmoppa

Arbetsplatser

 • Damma
 • Plocka alla glas och kaffekoppar och stoppa i diskmaskinen (görs efter förfrågan, tid tillkommer)
 • Dammsugning av golv
 • Dra ut hurtsar och dammsug under
 • Töm papperskorgar
 • Vattna blommor (görs efter förfrågan, tid tillkommer)

Förbättra arbetsmiljön med kontorsstädning

Finns det brister i er nuvarande städning eller är ni nyfikna på hur er arbetsmiljö kan förbättras med professionell kontorsstädning? Då bör ni överväga att anställa ett företag som kan utföra kontorsstädningen åt er. Vi på God service erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ och vi utför alltid vårt arbete med Svanenmärkta produkter. Med våra städares långa erfarenhet kan vi garantera ett ett gott resultat. Vi erbjuder kvalitetsgaranti – så om ni trots allt skulle vara missnöjda åtgärdar vi felet så fort som möjligt, utan extra kostnad.

Vill du nå oss för pris, bokning eller andra frågor?

Kontakt

Ring 020-21 42 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Jag vill bli kontaktad gällande*

Hur fungerar det på God Service?